donderdag 16 juni 2011

Groenfront picknick Zondag 26 Juni op Schaliegas proefboor locatie de Vorst, in Lennisheuv​el Boxtel.

Groenfront neemt het initiatief om een gezellige, informatieve en ludieke actie te organiseren in de vorm van een picknick op de Schaliegas proef boor locatie in Boxtel op Zondag 26 Juni van 12:00-16-00, om verder te benadrukken dat wij als omwonende en milieu geïnteresseerde in Brabant en Nederland dit type van gas exploitatie niet wenselijk achten. Er  wordt in ieder geval voor koffie en soep gezorgd.

 Zie hier onder de oorspronkelijke uitnodiging van Peter en een bijgesloten flyer/poster met verdere informatie.

“We gaan de actiepicknick, zoals eerder aangekondigd, door zetten op de 26e juni. Op of vlak naast de boorlocatie. Een precieze aankondiging volgt nog nadat we contact hebben gehad met de gemeente. Het programma zal van 12.00 - 16.00 lopen. We wilden Willem Jan, Ben en Joost vragen of zij namens hun organisatie een praatje wilden houden die middag. Ook hopen we dat jullie de picknick aan wilden kondigen, aan jullie achterban. 
Ten slotte; we hebben deze poster gemaakt. Zit geen copyright op, dus als je het plaatje ergens denkt te kunnen gebruiken doe dat.

Groet,

Peter


1 opmerking:

  1. Als medestrijder tegen de boringen hebben we gelukkig Brabantwater aan onze zijde: http://www.brabantwater.nl/NL/actueel/Pages/Schaliegas.aspx

    BeantwoordenVerwijderen