zaterdag 21 mei 2011

Quadrilla schakelt PR bedrijf in om imago op te poetsen.

Quadrilla heeft http://www.vanluyken.nl/  (Duyverman@vanluyken.nl ) in geschakeld om hun PR campagne te ondersteunen. In een eerste schrijven en presentatie aande PS (Provinciale staten Noord Brabant, door de Hr. Henk Duyverman (hij doet zich voor als zijnde van Quadrilla, maar weet waarschijnlijk nog minder van de technische aspecten) wordt taal gebruikt als:  “Ik ben erg blij...,etc.. Er wordt nog steeds volghouden dat: ” De techniek die we voor fracken gebruiken, is gewoon conventioneel, want die wordt al tientallen jaren in Nederland toegepast.” En Er bestaat geen risico dat bij onze voorgenomen activiteiten schaliegas of frack-vloeistof in het grondwater terecht komt”. Dat er dus enige risico is wordt dus nog steeds glas hard door Quadrilla ontkent.

Tevens  worden de provinciale Commissie voor Ecologie en Handhaving en landelijke journalisten uitgenodigd voor een reisje naar Blackpool in Engeland: “ We nodigen uw commissie ook van harte uit een kijkje te komen nemen op onze boorlocatie in Engeland”. Altijd leuk toch!? ;-)

1 opmerking:

  1. Ik dacht Quadrilla Resources hun operaties in Blackpool gestopt hebben om te onderzoeken of hun werkzaamheden enig verband kunnen hebben met de aardtrillingen die men in Blackpool heeft waargenomen. Dus wat is er te zien? Bovendien, kunnen ze volgens mij beter een goede powerpoint presentatie geven voor een echt deskundig publiek,die Quadrilla Resources dus dwingt om hun presentatie goed voor te bereiden en die echt critische vragen kan stellen en niet een stelletje onwetende politici voor een trip naar Blackpool uitnodigen.

    BeantwoordenVerwijderen